Учора в навчальному центрі Національної гвардії (с. Нові Петрівці на Київщині) Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк перевірив підготовку до зими підрозділів, які відбувають у зону АТО. Разом із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим і командувачем Національної гвардії Степаном Полтораком він ознайомився зі зразками зимової форми для співробітників МВС, патрульно-постової служби та бійців. А потім повідомив, що весь зимовий комплект коштує до 5 тисяч гривень. Загалом таким одягом планують забезпечити 37 250 військовослужбовців Національної гвардії до 10 жовтня.

«Надійшла перша партія комплектів — 5 тисяч. Очікується наступна партія — також 5 тисяч», — цитує слова Прем’єра департамент інформації та зв’язків з громадськістю Секретаріату КМУ.

Окрім цього, Арсеній Яценюк оглянув бронетехніку, яка прибула на базу Нацгвардії для відправки в зону АТО, зокрема бронемашини «Кугуар» та «Спартан», облаштовані для виконання завдань у зимовий період. Обсяг закупівлі нової техніки становить 600 одиниць (100 вже надійшло в частини).