Новозбудований просторий житловий будинок для дитячого будинку сімейного типу на базі родини Куценків відкрито в селі Мокра Калигірка Катеринопільського району на Черкащині.

Павло Павлович та Алла Сергіївна Куценки мають чотирьох рідних дітей і шістьох вихованців — дітей, позбавлених батьківського піклування, розповідає начальник служби у справах дітей обласної державної адміністрації Оксана Покатілова. Нова оселя у них з’явилася завдяки міжнародному благодійному фонду «Міст в життя». Це типовий дім, такі фонд будує для дитячих будинків сімейного типу в усій Україні. На Черкащині це перший. Кімнати обладнано сучасними меблями та побутовою технікою, ігрові для дітей, комфортні санвузли, жалюзі на вікнах.

На відкриття завітали голова фонду «Міст в життя» Вальдемар Шредер, директор центру Християнського життя України Михайло Отаманський та керівник будівництва дитячих будинків сімейного типу в Україні Сергій Книш.

— Сімейний затишок, батьківська турбота для кожної дитини — головне. Ми зробимо все, щоб кожен член нашої родини відчував справжню любов, гармонійно розвивався, — сказав Павло Куценко.