Президент Віктор Янукович привітав президента Національної академії наук України Бориса Патона з його 95-річчям. Глава держави висловив переконання, що Борис Патон і його «надзвичайна працьовитість, цілеспрямованість, активна життєва позиція та невичерпний інтелект ще багато літ будуть слугувати мудрим дороговказом для нових поколінь української наукової еліти, вестимуть нашу молоду державу до вершин економічного розвитку».

«Сердечно бажаю вам, дорогий Борисе Євгеновичу, міцного здоров`я, натхнення, родинного затишку, щасливого і радісного довголіття», — передає текст вітання прес-служба Президента.

Привітав Бориса Патона і Прем’єр-міністр Микола Азаров. «Понад 50 років Ви є президентом Національної академії наук України. Протягом цього часу академія перетворилася на один із найбільших наукових центрів Східної Європи, в якому створено міцні підвалини розвитку фундаментальних і прикладних досліджень, розроблення новітніх технологій та їх масштабного застосування в промисловості і сільському господарстві, медицині й освіті, культурі і мистецтві, — цитує текст привітання департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну. — Бажаю Вам міцного здоров’я, наснаги та невичерпної енергії, нових творчих злетів і досягнень у розбудові Національної академії наук заради подальшого науково-технологічного та інноваційного розвитку нашої держави».