БІЗНЕС

У Луганську керівництво області провело зустріч з підприємцями,
чий бізнес визначено як перспективний

«Ідеологія, яку ми закладаємо в програму «Золота сотня» — це винахід реальних механізмів співпраці представників бізнесу та влади. Наша мета: у ході спілкування з представниками підприємницького середовища краю  виробити узгоджену політику з підтримки розвитку бізнес-структур Луганщини, адже від вашої стабільної роботи залежить економіка області», — сказав перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Едуард Лозовський під час зустрічі з підприємцями—учасниками програми.

Він особливо відзначив, що обіцяна підтримка полягатиме у створенні сприятливих умов для комерційної діяльності, зокрема стимулювання внутрішньогалузевої кооперації. І на підтвердження своїх слів навів приклади успішного вирішення проблемних питань, поставлених учасниками проекту «Золота сотня», наприклад, в містах Сєверодонецьк, Рубіжне та Ровеньки. Та й зустріч в Луганську напередодні Дня підприємця мала на меті надати підприємцям можливість познайомитися один з одним, налагодити контакти та розробити механізми співпраці. Як пріоритетні напрямки майбутньої взаємодії Едуард Лозовський запропонував розглянути транспортне машинобудування й овочівництво. Саме в останнє відзначена особлива ефективність вкладення коштів.

«Ми готові надати вам інформацію про вільні водойми та насосні станції (за індивідуальним запитом) для організації крапельного поливу на посівних площах, про земельні ділянки, які можна задіяти під вирощування овочів», — заявив заступник голови облдержадміністрації.

Таким чином, бізнес матиме прибутки, а край отримає продукти першої необхідності за доступними цінами.