Понад 20 редакцій обласних і районних газет надсилають свої видання на схід для черкаських військових. Передають через волонтерів, районні та обласні військкомати.

Деякі редакції, наприклад корсунь-шевченківська «Надросся», власним коштом передплатила армійцям кілька примірників. Редактор обласної газети «Черкаський край» Тетяна Калиновська розповіла, що видання для бійців сходу передплатили окремі підприємства, приватні підприємці й звичайні черкащани.

— Це власна ініціатива кожної редакції, яку вони започаткували ще торік, — повідомила начальник управління інформаційної політики облдержадміністрації Олена Петрова. — Хтось виділяє для військових по 10—20 примірників з тиражу кожного номера, а хтось і по сотні.

Цілісність України нині відстоює близько чотирьох тисяч черкащан. Вони прагнуть отримати новини про життя Черкащини, бо на сході відчувається великий голод на пресу. Як повідомив заступник обласного військового комісара Олег Захаренко, доставляють пресу в зону АТО раз на тиждень. Усі газети за 10—15 хвилин розбирають вояки не тільки з Черкащини, а й з інших областей.

Редакція нашої газети також долучилася до інформаційної підтримки бійців АТО. Кожного дня, окрім неділі і понеділка, в шпиталі та військові частини надходить 632 примірники «Урядового кур’єра».