Французькі компанії зацікавлені інвестувати в розвиток українських підприємств, попри воєнні дії на сході країни. Про це сказав Надзвичайний і Повноважний посол Франції в Україні Ален Ремі під час зустрічі з представниками Миколаївської облдержадміністрації.

Ален Ремі наголосив, що інтерес французів — оренда чи будівництво портових елеваторів. «Незважаючи на нинішню ситуацію, жодна французька компанія не залишила український ринок. Ми готові співпрацювати в різних галузях. Портові елеватори — це лише один із прикладів партнерства».

Миколаївська область, безумовно, зацікавлена у створенні сприятливого інвестиційного клімату в регіоні, що є запорукою соціальної стабільності, адже саме від цього залежать робочі місця та соціальний захист громадян. Тож дипломатові передали інвестиційні проекти, які можуть зацікавити французьку сторону. До речі, є такі проекти в галузі морегосподарського комплексу, сільського господарства й туризму. Вони вже пройшли експертизу і чекають лише на втілення у життя.