Кожний водій і пасажир хоче, щоб двигун не кашляв і не ревів бугаєм, а «співав». У 16 капітально відремонтованих електродвигунів для тролейбусів міста Сєвєродонецька Луганської області вінницькі майстри вклали вміння і тепло своєї душі, й тому вони «співатимуть». 

Торік наприкінці грудня до виконуючого обов’язки Вінницького міського голови Сергія Моргунова надійшов лист від керівництва Сєвєродонецька з проханням допомогти з ремонтом електродвигунів для тролейбусів.

«Звичайно, ми відгукнулися на звернення. І тепер 16 двигунів, відремонтованих та випробуваних, відправляємо луганчанам», — сказав очільник міста і зауважив, що колектив комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія», який безкоштовно виконав замовлення, займає активну позицію з надання допомоги бійцям АТО та громадам, які її потребують. Зокрема зробили для наших військових «буржуйки», ремонтували автобуси для шпиталю тощо.

Зі слів керівника КП «Вінницька транспортна кo     мпанія» Миколи Форманюка, ремонт електродвигунів обійшовся майже у 200 тисяч гривень. До слова, один новий коштує близько 80 тисяч гривень, тож і в цьому економія значна.

«Ми із задоволенням виконали ремонт для наших колег із Сєвєродонецька, щоб вони могли користуватися цими двигунами й надалі та перевозити пасажирів свого міста. Ремонт для них ми зробили безкоштовно — це допомога нашим партнерам, які перебувають у скрутному становищі», — зазначив він.