Прибувши за викликом до одного з черкаських магазинів, де сталася крадіжка, міліціонери були неабияк здивовані: під однією з весільних суконь, виставлених для продажу, виявили переляканого молодика. Він спочатку не міг сказати ні слова, зате міцно тримав руки біля тулуба, ніби щось притримуючи. Довелося обшукати підозрюваного.

Слідчо-оперативній групі Придніпровського райвідділу міліції, яка прибула на місце пригоди, вдалося розговорити горе-крадія, місцевого жителя. Молодий чоловік розповів про свої «подвиги».

Як виявилося, він прийшов до магазину перед закриттям і заховався під сходами. Після того, як магазин закрили, взявся до справи. Спочатку відкоркував пляшку коньяку, випив і почав збирати цінності: п’ять наручних годинників, дві запальнички, два мобільних телефони, а також 4 800 гривень та 1 000 російських рублів. Все це сховав у спідню білизну. Як вибиратиметься з місця крадіжки — про це якось не подумав.

Затриманого доставлено до місцевого відділу міліції. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від трьох до шести років. Триває слідство.