Державний машинобудівний холдинг «Артем», що входить до держконцерну «Укроборонпром» і виготовляє системи управління ракетними комплексами, презентує на Міжнародному аерокосмічному салоні «Aero India 2015» ракети класу «повітря-повітря». 

На виставці, яка працюватиме з 18 по 22 лютого 2015 року, буде представлено ракети типу Р-27Т і Р-27ЕР класу «повітря-повітря», які забезпечують перехоплення і знищення пілотованих та безпілотних літаків, а також крилатих ракет у повітряному бою на середніх і великих дистанціях.

На виставці продукцію української оборонної промисловості представлять також підприємства-учасники концерну ДП «Красилівський агрегатний завод», ДП «Конотопський авіаремонтний завод «Авіакон» і ДП «Жулянський машинобудівний завод «Візар».

Під час виставки українська делегація на чолі з гендиректором «Укроборонпрому» Романом Романовим проведе переговори із представниками іноземних делегацій, зокрема з вищим керівництвом Республіки Індія, повідомляє УНІАН. Організатори аерокосмічного салону — міністерство оборони Індії, Організація оборонних досліджень і розробок (DRDO) спільно з Авіаційним союзом Індії. Цей найбільший в Азії виставковий захід відбудеться на базі ВПС Індії Yelakhanka у місті Бангалор. У роботі салону візьмуть участь лідери світової авіапромисловості з десятків країн. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»