Волинські землевпорядники активно відгукнулися на ініціативу голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика щодо перерахування одноденного заробітку на допомогу волинським військовослужбовцям та родинам загиблих. Як розповіла прес-секретар цього відомства Ірина Островська-Коц, колектив Головного управління зібрав 4415 гривень і переказав військовим та їх родинам.

— Біда, що з волі імперського «старшого брата» прийшла на українську землю, усе активніше об’єднує людей різних соціальних статусів, професій, віросповідувань. Щоб допомогти нашим Збройним силам, багато із них готові ділитися навіть останнім, – каже начальник відділу інформаційної політики ОДА Світлана Головачук. — На недавній заклик голови облдержадміністрації пожертвувати одноденний заробіток для потреб оборони працівники нашого апарату, структурних підрозділів ОДА, апаратів райдержадміністрацій зібрали 120 тисяч гривень. Половину з них передали родині горохівчанина Ігоря Сливки (позивний — «Тихий»), який загинув на фронті. А ще 60 тисяч – пораненому захиснику України Арсену Боярчуку.

Активно підключилися до збору коштів для оборонців Вітчизни і сільські ради області. До шести тисяч гривень, зібраних апаратом Рожищенської райдержадміністрації, наприклад, вони додали ще своїх 10 тисяч. І цей потік допомоги армії-захисниці з області не пересихає ні на мить.