Вони кажуть, що людину робить його костюм та її звички, вони люблять і вміють виховувати людей, і інколи вони товаришують з «поганими хлопцями». Вони – це агенти приватної секретної служби «Кінгсмен», герої фільму Меттью Вона.

Гаррі Харт (Колін Ферт) - одночасно старомодно-британський та по-американськи модерновий агент секретної служби, який в один момент говорить про важливість вишуканої та правильної вимови, а в наступний – настільки ж успішно розправляється з бандою дрібних хуліганів у барі. Гаррі Харт – для Еггсі (Тейрон Еджертон), хлопця з хорошими задатками, але з поганими манерами, стає прикладом для наслідування.

«Кінгсмени» – вкрай модернова секретна служба, не залежна від політики і урядів, що полюбляють розв'язують усі війни, яку заснували свого часу висококласні кравці з Севілл-Роуд. Цій організації потрібен агент, який повинен стати новим Ланцелотом. Попередній Ланцелот загинув, рятуючи роззяву-професора (Марк Хемілл) від ніжок чарівної дівчинки, яка працює на Річмонда Валентайна (Семюел Л. Джексон), головного злочинця, яка розрізала його надвоє. Під час особистої зустрічі Харта і Валентайна вони насолоджуються «бігмаком» та «Шато Ікем» 37-го року і обговорюють абсурдність фільмів про агента 007.

Куди ведуть таємні дороги агентів? Фото з сайту ufd.kiev.ua

Слід зауважити, що Кінгсменом був і біологічний батько хлопця, який загинув, рятуючи Гаррі.

Тепер Еггсі надійшла черга спробувати свої сили та  пройти курс навчання у секретній службі«Кінгсмен».

Дух Джеймса Бонда витає над усім фільмом: у ньому є і прямі посилання на фільм (на кшталт геніального рецепта приготування мартіні), але «Кінгсмени» – це відверте глузування з цього образу. Як і попередній фільм Меттю Вона, «Кінгсмен: Секретна служба» заснований на коміксі шотландця Марка Міллара, який примудряється поєднувати у творчості непоєднуване. Його розкутий гумор не залишає байдужих (особливо сцена в церкві в американській глибинці). «Кінгсмен: секретна служба» – розумна та  винахідлива картина, яка викликає усмішку і не раз.

Вип'ємо за найкращих!