ПРИЗНАЧЕННЯ

Президент Віктор Янукович представив Секретаря РНБО Андрія Клюєва

Глава держави побажав йому на цій посаді успіхів та плідної роботи, а також подякував попередньому Секретарю РНБО Раїсі Богатирьовій за роботу.

За словами Віктора Януковича, перед Андрієм Клюєвим нині стоїть таке завдання: розбудувати безпековий сектор держави в умовах сучасних викликів. «Безпековий сектор потрібно розбудовувати в нових умовах, відповідаючи на ті виклики часу, які постають перед нашою країною», — наголосив він.

У зв’язку з цим Президент висловив сподівання, що Андрій Клюєв відповідно до поставлених завдань скоординує роботу правоохоронних органів та спецслужб. «Сподіваюся, присутні тут керівники правоохоронних органів, спеціальних служб будуть надійними ланками в цій роботі», — передає слова Президента його прес-служба.

Віктор Янукович також резюмував, що колишній Секретар РНБО зарекомендувала себе як відповідальний професіонал. «Я переконався в тому, що Раїса Василівна здатна виконувати великі обсяги роботи на високому професійному рівні з великою відповідальністю перед державою», — зазначив він.