Незабаром команда "Друзів Євро-2012" поповниться двадцятьма новими членами. Вчора журі конкурсу дитячих малюнків "Творимо історію разом" визначало переможців.

Було відібрано по п'ять найкращих малюнків у кожній віковій категорії - 5-7, 8-10, 11-13 та 14-16 років -таким чином 20 переможців приєднаються до команди "Друзів Євро-2012".

До складу журі конкурсу малюнків в Україні ввійшли директор турніру Євро-2012 Маркіян Лубківський, видавець Іван Малкович, художники Євгенія Гапчинська та Кость Лавро, а також ведуча Ольга Фреймут.

- На конкурс, - сказав в ексклюзивному інтерв'ю "Урядовому кур'єру" Маркіян Лубківський, - надійшло більш як 200 робіт з усіх областей України. Малюнки щирі й особливі. Приємно, що діти поставились до роботи серйозно, прагнуть бути причетними до турніру. Для них - це велика радість і відповідальність. Водночас шанс проявити свої здібності і відчути себе причетним до великої справи.

Нагородження переможців пройде на початку листопада в Києві. Окрім диплома кожен лауреат конкурсу отримає широкий асортимент продукції з символікою Євро-2012 - від кепок і поло до м'ячів і пронумерованих значків зі спеціально виготовленої лімітованої серії "Друзі Євро-2012". Переможець кожної категорії також отримає спеціальний приз - поїздку на матч Швейцарія - Україна, візит до штаб-квартири УЄФА в Ніоні!