Я працюю у приватному акціонерному товаристві «Львівський локомотивно-ремонтний завод» з 1999 року.

Згідно з постановою Кабміну «Про присудження премії Кабінету Міністрів України за внесок молоді у розбудову держави» від 27 червня 2003 року №972, мене нагородили дипломом лауреата у номінації «За виробничі досягнення».

Однак з 2003 року і донині завод не здійснює доплати до моєї заробітної плати. Поясніть: чи належить мені така доплата, і якщо так, то в якому розмірі?

І. КАЧМАРИК, с. Підгать Львівської обл.

Сергій ГЛУЩЕНКО, 
перший заступник голови
Державної служби молоді та спорту:

— Із 2000 року щороку до Дня молоді присуджується премія Кабінету Міністрів за внесок молоді у розбудову держави. З 2005-го ця молодіжна премія, що присуджується урядом, має нову назву «Премія Кабінету Міністрів за особливі досягнення молоді у розбудові України».

Пунктом 2 постанови уряду від 21 листопада 2007 року №1333 «Про Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України» визначено, що премія не присуджується повторно.

Відповідно до розпорядження Кабміну від 27 червня 2003 року №972 «Про призначення Премії Кабінету Міністрів України за внесок молоді у розбудову держави», вам була передбачена виплата грошової винагороди, яку ви отримали напередодні святкування Дня молоді в Україні у 2003 році. Інших доплат за отримання премії чинними нормативно-правовими актами не передбачено.

Враховуючи зазначене, за отримання премії доплат до заробітної плати не передбачено.