АКЦІЯ

1 лютого розпочалася реєстрація бажаючих придбати квитки на Євро-2012

Матч-відкриття чемпіонату Європи з футболу відбудеться у Варшаві 8 червня наступного року. А щоб на власні очі побачити гру найкращих майстрів шкіряного м'яча Старого Світу, уболівальникам слід потурбуватися вже зараз.

"Квитки на матчі футбольного турніру континентальної першості продаватимуться виключно через офіційний сайт УЄФА - UEFA. com", - наголосив голова місцевого організаційного комітету Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський під час семінару, присвяченого продажу квитків на майбутнє футбольне свято.

Як підкреслив менеджер УЄФА Райнер Берак, через інші ресурси квитки поширюватися не будуть, організація жорстко боротиметься із усілякими спекуляціями і махінаціями. Кожен уболівальник матиме змогу зареєструвати свою заявку на сайті Союзу європейських футбольних асоціацій. Тих шанувальників футболу, яким пощастить отримати право на придбання квитків, визначить спеціальна комп'ютерна лотерея.

Усього на матчі Євро-2012 надрукують 1,4 млн перепусток. Передбачається, що близько 75 відсотків від цієї кількості на 31 зустріч фінального турніру отримають футбольні уболівальники конкретних команд. Мінімальна ціна квитка на матчі, що проходитимуть в Україні та Польщі, становитиме 30 євро.

Перепустки на кращі місця фінальної гри чемпіонату Європи, яка відбудеться 1 липня 2012 року на оновленому НСК "Олімпійський" у Києві, коштуватимуть 600 євро.