ІНІЦІАТИВА

Поштовики спільно з розповсюджувачами преси звернулися до всіх нас з проханням  не обходити увагою дітей-сиріт
 

 

Укрпошта спільно з Державним підприємством з розповсюдження періодичних видань «Преса» закликають усіх небайдужих людей долучитися до акції з доброчинної передплати «Подаруй дитині радість читання!», що триватиме до 20 грудня  цього року.

Мета акції — передплатити якомога більше друкованих видань дитячої тематики для соціальних закладів, де виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Як наголошують ініціатори акції, ті, хто братиме у ній участь, своїм добрим вчинком не лише привернуть увагу широкої громадськості до проблем дитячих соціальних закладів, а й нададуть можливість обездоленим дітям читати газети та журнали, що позитивно відображатиметься на їхньому розвитку.

Кожен учасник акції матиме змогу на свій розсуд передплатити одне чи кілька вітчизняних видань (дитячої та юнацької тематики) на 2012 рік для будь-якого закладу по всій території України. Оформити доброчинну передплату можна в найближчому до вас поштовому відділенні, де ви знайдете інформацію про дитячі заклади регіону та України загалом, найповніший перелік видань дитячої тематики тощо. Також оформити передплату за допомогою послуги «Передплата on-line» можна на сайті ДП «Преса» (www.presa.ua). Детальніше про цю доброчинну акцію можна дізнатися на веб-порталі Укрпошти (www.ukrposhta.com) в розділі «Акції та конкурси». Її перебіг та результати висвітлюватимуться на веб-порталі Укрпошти і сайтах її філій, сайті ДП «Преса», у газеті «Поштовий вісник» та інших ЗМІ.

Наприкінці 2010 р., коли в Україні вперше стартувала ця  акція, завдяки добрій волі багатьох людей, а також поштовиків для дитячих соціальних закладів було передплачено понад 70000 примірників різноманітних дитячих видань. Ініціатори акції висловлюють сподівання, що цього року вдасться досягти ще кращих результатів і подарувати радість читання багатьом дітям.

«Ваша небайдужість — щаслива усмішка дитини! — з таким закликом звернулися вони до всіх громадян України.