ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 18 квітня 2013 року                                          м. Київ                                                                        № 76

Про призначення проміжних виборів  народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 224 (м. Севастополь)

У зв’язку з достроковим припиненням згідно з Постановою Верховної Ради України від 22 березня 2013 року № 156-VІІ повноважень народного депутата України Лебедєва Павла Валентиновича, обраного в одномандатному виборчому окрузі № 224 (м. Севастополь), за особистою заявою про складення ним депутатських повноважень, відповідно до частини п’ятої статті 15, частини шостої статті 16, статті 106 Закону України "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 11 – 13, пунктом 3 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія  ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Призначити проміжні вибори народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 224 (м. Севастополь) на неділю, 7 липня 2013 року.

2. Взяти до відома, що виборчий процес проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 224 (м. Севастополь) починається з дня, наступного після дня опублікування цієї постанови.

3. Цю постанову опублікувати в загальнодержавних друкованих засобах масової інформації, а також оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова Центральної виборчої комісії   В. ШАПОВАЛ