ПЕРШІСТЬ

У період, що залишився до чемпіонату світу з хокею серед юніорів, комунальні підприємства Донецька відпрацюють всі питання безперебійної роботи водо- і теплопостачання, зовнішнього освітлення, прибирання території, транспорту тощо.

Про це йшлося на засіданні оргкомітету з проведення в донецькому Палаці спорту "Дружба" світової хокейної першості, що стартує 27 березня, проведеному головою облдержадміністрації Анатолієм Близнюком за участі міського голови Олександра Лук'янченка і президента федерації хокею України Анатолія Брезвіна.

За останні дні проведено величезну роботу з підготовки до чемпіонату. З 12 березня успішно ведуться роботи з прибирання внутрішніх приміщень і оглядових секторів Палацу спорту. Завершено загальнобудівельні роботи з облаштування внутрішніх його приміщень, що протягом 2 - 3 днів дасть змогу завершити їх прибирання, передає Укрінформ.

Крім того, розглянуто питання встановлення телефонного та інтернет-зв'язку. Складено графік відвідування хокейних матчів учнями. За кожною з шести команд-учасниць закріплено загальноосвітні навчальні заклади. У рамках підготовки до проведення чемпіонату організовано волонтерів і групи підтримки. Підготовлено сценарний план урочистих церемоній відкриття і закриття першості, нагородження призерів. Відпрацьовано питання медичного обслуговування, затверджено списки техперсоналу. Буде забезпечено санітарний контроль в місцях проживання команд-учасниць у період проведення матчів.

Для забезпечення транспортного обслуговування команд, офіційних делегацій і гостей міста Федерація хокею замовила 4 автобуси м'якої групи. Управління культури розробило туристичні маршрути для команд. Особливу увагу приділено безпеці і безперешкодності пересування обслуговуючого транспорту, забезпеченню охорони громадського порядку, техногенній і пожежній безпеці.