ПОСЛУГА 

Квиток на матчі Євро-2012 у Харкові буде одночасно і єдиним проїзним квитком на всі види міських перевезень, окрім таксі. Про це повідомив директор Департаменту транспорту та зв'язку Харківської міської ради Сергій Дульфан. За його словами, вартість послуги проїзду буде одразу включена у вартість квитка, тож окремо нічого доплачувати не доведеться. Поширюватиметься ця послуга на всіх щасливих власників квитків на матч, як харків'ян, так і гостей першої столиці.

Сергій Дульфан поінформував і про те, що в наступному році увесь міський транспорт Харкова перейде на єдину систему оплати за проїзд. Можливо, що цією послугою городяни користуватимуться вже до кінця 2011 року. Це будуть спеціальні картки з вбудованим мікрочипом, які дозволять враховувати дуже багато показників: час проїзду, зональність та інші. Планується, що єдині проїзні картки будуть тижневими, місячними та річними. Чим на більший термін дії буде розрахована картка, тим вартість однієї поїздки по ній буде дешевша. Можна буде придбати проїзний квиток і на одну поїздку.

Для розповсюдження квитків і карток використають або уже діючу в місті систему зупинних комерційних кіосків, або ж побудують абсолютно нову мережу.