Американська комедія режисера Кена Скотта з’явиться в кінотеатрах уже 5 березня. Сюжет стрічки досить простий, проте змушую задуматися над реаліями сьогодення, правда американського. Працелюбний Ден Транкмен (Вінс Вон) з скандалом звільняється з роботи, через те що йому на 5% зменшили зарплату.

Вдома у нього підростає син, якого постійно дражнять у школі через надмірну вагу, донька уже декілька тижнів просить написати твір «Хто твій батько?», а дружина чекає від чоловіка 19 тисяч доларів, які вони повинні сплатити за навчання сина у приватній школі.

Все це підштовхнуло головного героя переглянути життя та цінності.

Тепер у нього своя справа. В його підпорядкуванні двоє вірних співробітників: зрілий і досвідчений чоловік (Том Вілкінсон) та занадто молодий і недосвідчений Майк Млинець (Дейв Франко). Такою командою вони вирушають у Берлін для укладення дуже важливого контракту і, за іронією долі, саме там зустрічають свою головну суперницю (Сієнна Міллер).

Відчайдушні хлопці готові на все заради успіху, адже на кону не тільки їхня репутація, а й фінансовий бік питання. Якщо операція не відбудеться - вони банкрути.

Довелося пережити їм чимало: аварія на автобані, дівчата у номері, нетрадиційна вечірка з п'яними геями, заборонені таблетки, неймовірний секс. При цьому Ден не забув, що він батько і люблячий чоловік.

Загалом – це Одіссея про сучасного чоловіка та його неймовірні подорожі.