У братів спільна професія, вони охороняють правопорядок. Фото ЦГЗ УМВС України в Тернопільській області

Рідні брати Андрій та Олександр Бойки обрали одну професійну дорогу — службу в правоохоронних органах. Старший Андрій очолює сектор кадрового забезпечення у Збаразькому, а молодший Олександр — помічник начальника з кадрового забезпечення в Козівському райвідділі внутрішніх справ Тернопільщини.

Нещодавно брати відбули для служби на схід у складі зведеного загону тернопільських правоохоронців, щоб змінити колег, які дбають про правопорядок у населених пунктах, контрольованих українськими військами. Проводжав їх батько Віталій Васильович — сільський голова Гніздичного, що в Збаразькому районі. Тато каже, що дуже пишається синами, і їхнє бажання бути відданими присязі на вірність народові та державі — для нього честь. Родина Бойків щиро подякувала волонтерам, усім, хто підтримав їх і допоміг зібрати все необхідне для служби.

Правоохоронців проводжали урочисто. Т.в.о. начальника УМВС України в Тернопільській області полковник міліції Олександр Богомол зазначив, що для більшості добровольців це буде бойове хрещення, і побажав усім зберегти життя, гідно виконати службовий обов’язок перед Україною. Хлопців благословили священнослужителі.