Пуерториканський співак і актор Рікі Мартін – мега-зірка латинської естради. За свою кар‘єру він продав понад 80 мільйонів примірників альбомів, 95 його пісень стали платиновими.

«Adios» – перший синґл його нового альбому – побачив світ 10 лютого і відтоді вже встиг здобути популярність у всьому світі.

«Я у своїй музиці – немов риба у воді. У всякому разі, ця пісня – справжня, реальна, чесна, я отримав задоволення від творчого процесу, і мене дуже тішить реакція людей. Пісня посіла перше місце в хіт-парадах багатьох країн, в тому числі неіспаномовних, а це особливо приємно», – каже співак.

І говорить далі:

«Лише у Сполучених Штатах налічується майже 58 мільйонів виходців з Латинської Америки, і вони беруть важливу участь в економіці країни. У найближчі десятиліття ми вже не будемо національною меншиною. Я хочу сказати: ми є інтегральною частиною цієї країни, ми беремо участь у її житті, ми захищаємо її, і, на мою думку, ми – чудова її частина».

Останній альбом Рікі Мартіна «A Quien Quiera Escuchar» («Для тих, хто хоче слухати») саме побачив світ. Наступного місяця він вирушить у гастрольне турне Новою Зеландією, Австралією та Мексикою.

Euronews