ДОСЯГНЕННЯ

Глава уряду обіцяє сприяти закінченню будівництва великого спортивного комплексу в Миколаєві  

Прем’єр-міністр Микола Азаров зустрівся з чемпіонками світу з фехтування на шаблях і вручив їм урядові нагороди.

«Хочу привітати вас із перемогою на чемпіонаті світу з фехтування. Це прекрасний результат, він свідчить про те, що ви маєте великі перспективи, і якщо торік вам бракувало буквально одного удару, то нині ви стали чемпіонками», — сказав глава уряду.

Чемпіонка світу Ольга Харлан попросила Миколу Азарова допомогти із завершенням будівництва великого спортивного комплексу в Миколаєві. Він пообіцяв вирішити це питання. «Ми обов’язково здамо цей комплекс», — запевнив Прем’єр-міністр.

У свою чергу, старший тренер збірної з фехтування Артем Скороход звернувся до глави уряду із проханням посприяти будівництву в Києві спеціального залу для тренувань фехтувальників.

В реальному житті наші шаблістки — просто красуні. Фото Oлега МAРКЕВИЧA

Прем’єр-міністр пообіцяв це зробити. «Ми велику увагу приділяємо спорту. Але, на жаль, не всюди маємо гарні результати. А от ваші результати просто блискучі, і ми будемо вас підтримувати», — пообіцяв Микола Азаров.

Він наголосив, що Кабінет Міністрів продовжить підтримувати розвиток спорту в Україні і зробить усе від нього залежне для створення необхідної інфраструктури.

У зустрічі взяли також участь чемпіонки світу з фехтування шаблістки Ольга Харлан, Галина Пундик, Олена Вороніна та старший тренер з фехтування Артем Скороход.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну нагадує, що  чемпіонат світу з фехтування проходив у Будапешті з 5 по 13 серпня. Українські шаблістки здобули на ньому командне «золото» — у фіналі Ольга Харлан, Галина Пундик, Олена Вороніна й Аліна Комащук з рахунком 45:44 перемогли збірну Росії. А Ольга Харлан до всього ще й виборола головну нагороду чемпіонату світу в індивідуальному турнірі шаблісток.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»