У Кабінеті Міністрів відбулася пряма телефонна лінія за участю заступника міністра оборони Бориса Андресюка. Протягом двох годин тривала розмова з громадянами, яких здебільшого турбують проблеми щодо забезпечення житлом, кадрових та фінансових питань, санаторно-курортного лікування та пенсійного забезпечення.

Як завжди, найбільш численними були звернення громадян із житлових питань. За словами Бориса Андресюка, через відсутність у Міноборони коштів на будівництво житла забезпечити ним військовослужбовців та членів їх сімей, а також тих, хто перебуває на квартирному обліку після звільнення з лав Збройних сил, найближчим часом неможливо. Він зазначив, що торік Міноборони змогло придбати або побудувати лише 85 квартир.

Усі телефонні дзвінки, що надійшли протягом прямої телефонної лінії, внесені до протоколу Управління звернень та прийому громадян Міноборони для подальшого опрацювання та доповіді міністру і прийняття відповідних рішень, повідомляє через Урядовий портал прес-служба міністерства.