Шановні друзі!

Від імені Кабінету Міністрів щиро вітаю Вас з Днем Служби безпеки України!

Співробітники Служби безпеки багато роблять для того, щоб в суспільстві панували мир та спокій, щоб інтереси держави та права наших громадян були надійно захищені.

Життєво необхідна і непомітна для пересічного громадянина робота із своєчасного виявлення та локалізації зовнішніх і внутрішніх загроз безпеці України не залишається поза увагою керівництва держави. Уряд глибоко шанує і цінує Вашу самовіддану працю на благо нашої держави. Велика вдячність за це усім співробітникам і ветеранам Служби безпеки.

Реалії сьогодення посилають Вам нові виклики і випробування, пов'язані з надійним захистом інтересів співвітчизників, держави і суспільства від протиправних посягань, у тому числі за межами України, які вимагають вжиття рішучих та ефективних заходів.

Упевнений, що напрацьований за довгі роки позитивний досвід захисту безпеки держави, Ваша самовіддана праця сприятимуть виконанню покладених на Службу надзвичайно відповідальних завдань, досягненню високих результатів у службовій діяльності і стануть найкращим взірцем служіння Українському народові!

Бажаю Вам і Вашим родинам щастя, міцного здоров'я, благополуччя, добра та миру.

З повагою
Прем'єр-міністр України Микола АЗАРОВ