КРАСА ПЕРЕМАГАЄ

Українка Олеся Стефанко  посіла друге місце на ювілейному, 60-му, конкурсі «Міс Всесвіт-2011» у бразильському Сан-Паулу
 

Цьогорічний титул  найкрасивішої дівчини  планети дістався темношкірій красуні з  Анголи 25-річній  Лейлі Лопес, яка  перемогла 88 суперниць. Вона отримала перехідну корону вартістю 120 000 доларів, щоправда, лише на рік,   і квартиру у Нью-Йорку — назавжди.

Водночас змагання довели, що обирають претенденток не лише за зовнішністю. Дівчата  вміють ще й доладно спілкуватися. Приміром,  новоспечена міс в інтерв’ю розповіла, що вірить в інопланетян, та переконана: жінкою бути набагато краще, ніж чоловіком. І, звісно, бажає миру в усьому світі.

Українська краса високо цінується в світі. Фото з сайту Олесі СТЕФАНКО

Наша співвітчизниця Олеся Стефанко, студентка Одеської юридичної академії, яка лише на крок  відстала від ангольської дівчини і отримала корону першої віце-міс,  заслужила також звання найсексуальнішої учасниці.  До речі, дівчина, яка  не лише була золотою медалісткою в школі, а й претендує на червоний диплом випускниці свого вишу і має за плечима  перемоги у престижних конкурсах,  розповіла, що лише нещодавно  винайшла власний рецепт боротьби з сором’язливістю: постійне самовдосконалення і  не помічати жодних перепон на шляху до мети.   

Зазначимо, що другою віце-міс названа  господиня  конкурсу бразилійка  Присцилла Макаді, а третьою стала філіппінка Шемпсі Сапсап. Росіянка Наталія Гантімурова до фіналу  не потрапила.

ПРЯМА МОВА

Олеся СТЕФАНКО, перша віце-міс Всесвіт-2011:

— У мене привабливі параметри: при зрості 176 см об’єм грудей  — 86, талії — 61, а стегон — 90 см. При цьому як і в усіх, у мене є слабкі місця, але які саме, не скажу.

ДОСЬЄ «УК»

Олеся СТЕФАНКО. 22 роки. Народилася в Коломиї на Івано-Франківщині, студентка Одеської юридичної академії, володарка титулів «Міс Україна-Всесвіт»  і «Міс юракадемія».