ВКЛАЛИ ДУШУ. Торт, який виготовили майстри однієї зі львівських кав’ярень-кондитерських, виграв головний приз на міжнародному конкурсі у Варшаві. За умовами змагання, солодкий шедевр оцінювали за багатьма критеріями, зокрема ідеєю, тематикою, складністю форми. Важливою для суддів — восьми визнаних кондитерів з різних куточків світу була кількість застосованих технік декору. В українському торті було використано 12 непростих надсучасних технік та робота карамеллю.
 
 
Один з незмінних рефері конкурсу Януш Профус, шеф-кондитер відомої європейської компанії Wedel, яка існує на ринку понад 160 років, визнав: за всі роки його суддівства торт від України став найкращою конкурсною роботою за всіма критеріями відбору.
 
«Наш національний торт передає всю красу українського народу, особливість наших традицій та звичаїв, щирість та чистоту справжньої української душі!» — так описують свій шедевр українські майстри на сторінці закладу у Фейсбуці.