ПЕРСПЕКТИВА

Чорноморський суднобудівний завод збудує третій контейнеровоз на замовлення компанії "Damen Shіpyards Bergum". Згідно з контрактом, укладеним між двома компаніями, судно планується передати замовнику в четвертому кварталі 2011 року. Воно призначене для транспортування сухих вантажів і контейнерів. Чорноморський суднобудівний завод виробить споруду корпусу і надбудови судна, а також встановить частину арматури.

"Ми задоволені підписанням контракту на третє замовлення з Чорноморським суднобудівельним заводом і тим, як проходить наша співпраця. Сподіваємося, що вона триватиме і в майбутньому", - відзначив Ремко Боума, представник компанії "Damen Shіpyards Bergum" під час свого візиту на ЧСЗ в жовтні поточного року.

"Ми вдячні нашим партнерам за продовження співробітництва і вважаємо підписання нового контракту кращою відповіддю на всі питання про наміри власника і майбутнє заводу", - прокоментував новий контракт Голова наглядової ради ЧСЗ, 1-й заступник Генерального директора ЗАТ "Смарт-холдінг" Олексій Тимофіїв. "Damen Shіpyards Bergum" - один з перших системних замовників ЧСЗ. Сьогодні стратегія миколаївського заводу спрямована на встановлення довгострокових партнерських відносин, як з потенційними замовниками, так й з існуючими партнерами підприємства.