ЗАВДАННЯ

Керівництво Севастополя має змінити умови роботи для місцевих бізнесменів

Про це йшлося під час зустрічі Президента Віктора Януковича з головою Севастопольської міської державної адміністрації Володимиром Яцубою в Криму. «Я хочу почути вашу точку зору: що чекають сьогодні люди від влади, що ми повинні зробити у першу чергу, які невідкладні питання треба вирішити у Севастополі. І в цілому визначити програму розвитку міста», — сказав Віктор Янукович.

Президент у розмові з керівником міськдержадміністрації також зазначив важливість продовження давніх морських традицій. Вони є характерними для Севастополя, яке славиться в Україні як місто моряків.

Окремо йшлося й про ситуацію в медичній сфері. Тут глава держави акцентував на моменті, пов’язаному із забезпеченням відпочивальників, а особливо дітей, якісними медичними послугами.

У свою чергу Володимир Яцуба поінформував Віктора Януковича про перспективи Севастополя. План соціального розвитку міста передбачає передовсім розбудову транспортної мережі та судноремонтної галузі. «Севастополь розвиватиметься, як і планувалося: це порти, розвиток яхтингу, для якого є взагалі унікальні можливості», — зазначив посадовець.

Чи не найважливішим аспектом, порушеним Президентом під час розмови з Володимиром Яцубою, було питання дерегуляції підприємницької діяльності та створення сприятливих умов для ведення бізнесу в Севастополі. З цього приводу по завершенні зустрічі керівник Севастопольської МДА висловився так: «Одна з головних тем, яку ми обговорювали, – питання дерегуляції, створення умов та можливостей для допомоги бізнесу, інвесторам, які повинні найближчим часом прийти у Севастополь». За його словами, це напряму стосується підприємців будівельної галузі, які вже давно працюють у місті, але понині так і не відчували чиновницької підтримки.

Тож Володимир Яцуба запевнив Віктора Януковича: місцеві керівники докладуть максимальних зусиль для того, щоб інвестори брали активну участь у проектах розвитку міста, повідомляє прес-служба Президента.