ОЙ, РАДУЙСЯ, ЗЕМЛЕ! 15 січня 2013 року вокально-інструментальний ансамбль «Українські Барви» підготував яскравий різдвяний подарунок своїм шанувальникам. Артисти у складі керівника колективу Оксани Стебельської (скрипка, вокал), Романа Куки (кларнет, вокал, українські народні духові інструменти), В’ячеслава Філонова (скрипка), Михайла Кашука (баян), які з 1999 року пропагують різножанрове українське музичне мистецтво вітчизняній та світовій громаді, і цього року виступили перед глядачами із захопливим різдвяним дійством. Щороку колектив з аншлагом проводить святкові концерти у Київській національній філармонії та концертних залах інших міст. Цього разу концерт відбулася у столичному концерт-холі FREEDOM.

Крім «Українських Барв», у концертній програмі взяли участь також Юрій Бербенюк (контрабас), Андрій Бойченко (ударні), Наталія Гарна (фортепіано) та оперні співачки Олександра Грабова (Нью - Йорк, США) та Наталія Шелепницька (Київ).

Спільно з творчими друзями – танцюристами, музикантами та акторами колектив підготував оновлену святкову програму. Звучала різдвяна музика – від класики і фольклору до блюзу і джазу. Колядки, щедрівки, народні та авторські мелодії, пісні, інструментальна музика, відомі світові різдвяні твори – усе це стало можливим почути в одному концерті. Окрім найяскравіших музичних творів з репертуару «Українських Барв», були експерименти у різних музичних стилях разом з відомими виконавцями – друзями колективу. Також звучали твори М. Леонтовича, М. Скорика, В. Барвінського, Й. Баха в оригінальному аранжуванні «Українських Барв».

 Фото Володимира ЗАЇКИ

Інформація з сайту ukrbarvy.com.ua