Дорогі співвітчизники!

Вітаю вас з Днем Хрещення Київської Русі-України, святом, яке дароване нам Богом і відзначається у день пам’яті Святого рівноапостольного князя Володимира.

Шлях до процвітання й добробуту в українському суспільстві пролягає не лише через економічне зростання та громадську єдність. Ці важливі складові поступу країни не можуть бути самодостатніми поза високою мораллю і духовним розвитком суспільства.

Віра завжди була для нашого народу життєдайною силою, яка допомагала вистояти та зберегти свою ідентичність, збагачувала її святістю духа і благочестям. Ми пишаємося своєю багатою духовною спадщиною, цінуємо, відроджуємо і примножуємо її.

У цей радісний день щиро бажаю вірянам миру, добра, злагоди та духовної наснаги в служінні Господу.

Нехай Бог береже усіх нас і Україну!

Президент України   Віктор ЯНУКОВИЧ


 

Дорогі співвітчизники!

Щиросердно вітаю Вас з Днем Хрещення Київської Русі, який ми відзначаємо, вшановуючи пам’ять Святого рівноапостольного великого князя Володимира.

Як свідчить багатовікова історія, християнська духовність була головним чинником збереження нашого народу. Невичерпний духовний і культурний потенціал християнства дає нам благодатні сили для творення добра, примноження любові та подолання негараздів.

Невгасима віра і натхненна праця кріплять нашу державу. Ми радіємо нашим успіхам і виносимо уроки з невдач.

Бажаю всім щастя, здоров’я, мира та злагоди у Ваших родинах.

Прем’єр-міністр України   Микола АЗАРОВ