ДІАЛОГ

Віктор Янукович має намір відреагувати на акції підприємців, пов'язані із прийняттям Податкового кодексу. "Я завжди реагував на будь-які питання, із яких до мене зверталася громадськість. І в цьому випадку я також обов'язково відреагую, - наголосив Президент, зауваживши, - я відреагую тільки після того, як отримаю експертний висновок щодо цього закону".

Глава держави, крім того, повідомив про свій намір зустрітися із представниками громадськості, які нині проводять акції протесту. "Ця конкретна розмова, я думаю, відбудеться на поточному тижні, і на ній ми отримаємо відповідь", - сказав Президент.

За словами Віктора Януковича, дискусія, яка нині триває навколо Податкового кодексу, підтверджує, що потрібно обирати пріоритети, які б об'єднували більшість громадян. Глава держави зазначив, що добре розуміє вимоги підприємців, однак стовідсоткового їх задоволення не буде. Підприємці повинні бути готовими до того, що врешті-решт "прийде час, коли треба буде переходити на реальний облік", передає слова Віктора Януковича президентська прес-служба.