В зв’язку зі змінами в штаті, Легендарному 11 батальйону «Київська Русь», ВЧ ПП В2262 терміново потрібні люди, бажано з бойовим досвідом, патріоти, добровольці, яким не байдуже майбутнє нашої України та майбутнє наших дітей!!! Про це повідомляє на свій сторінці Фейсбук група «МЕГА – ПОЛІГРАФ».

Відео – звернення командира 11 батальйону «Київська Русь».

Наша волонтерська група «МЕГА – ПОЛІГРАФ», приєдналась до набору добровольців в 11 батальйон «Київська Русь» та оголошує запис за наступними спеціальностями: водії – механіки: БРДМ, БТР, МТ-ЛБ; оператори-наводчики: БРДМ, МТ-ЛБ; кулеметники, гранатометники, снайпери, навідники, стрільці, водії – заправники, командири відділень.

Нагадуємо, що ми вже мали успішний досвід набору добровольців в 11 батальйон «Київська Русь». Зі свого боку ми зробимо все, щоб забезпечити наших патріотів всім необхідним спорядженням. Для цього нам дуже потрібна Ваша допомога, лише об’єднавшись ми сила!!!

Також оголошується запис добровольців і в 3 Окремий Танковий Батальйон за наступними спеціальностями: водії – механіки, наводчики – заряджаючі та командири танків Т - 64, командири відділень. 

Всі зацікавлені можуть звертатися до нашої волонтерської групи, для формування списків охочих і подальшого проходження процедури оформлення в лави Збройних Сил України. 

Або ви можете заповнити анкету www.anketa.org.ua чи зателефонувати за номером:  050 157 51 44