У Харкові пройшов  фестиваль національних культур. У ньому взяли участь  дитячі  танцювальні колективи  національно-культурних об’єднань міста: азербайджанського, грузинського, єврейського, ромського та інших.  Майданчиком для проведення фестивалю став Єврейський культурний центр «Бейт Дан».

— У нашому місті щорічно відбувається  безліч заходів, присвячених традиціям різних народів, але фестиваль дитячих танцювальних колективів пройшов вперше, — говорить начальник відділу по роботі з об’єднаннями громадян Харківської міської ради Олександр Стерин. — Мета  цього  заходу — не лише познайомити  харків’ян з традиціями народів світу, а й об’єднати дітей різних національностей, щоб вони жили в дружбі і злагоді.

Найбільшу активність у підготовці та проведенні фестивалю виявили громади азербайджанських жінок «Айнур Хатун», грузинська благодійна  «Метехі»,  ромів «Аме-Рома», азербайджансько-української дружби «Достлуг»,  а також Вірменське товариство культурних зв’язків, український театр танцю «Комплімент»  та інші.