Найзахідніше місто України до нового року отримало гарний подарунок — оновлений Центр надання адміністративних послуг. У Чопі про його необхідність говорили давно.

— Попри те, що місто має менш ніж 10 тисяч населення, центр від початку року надав понад дві тисячі адміністративних послуг. Це один із найвищих показників у області, — сказав директор цієї установи Михайло Бублик. — Після переселення в іншу будівлю, реконструйовану і по-новому оснащену, нашим відвідувачам буде набагато комфортніше, а працівники зможуть надавати усі адмінпослуги за принципом «єдиного вікна».

З новосіллям центру жителів Чопа привітав голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко, який побажав колективу ефективної роботи. Міський голова Галина Цар подякувала обласній владі за сприяння у відкритті оновленої установи. Вона підписала угоди про співпрацю у сфері надання адмінпослуг із представниками державних служб — санепідемічної, з надзвичайних ситуацій, міграційної та Держземагентства.

Голова Закарпатської облдержадміністрації Василь Губаль наголосив: «Ми й надалі йтимемо шляхом втілення європейських принципів роботи у цій сфері. Вимагатимемо й від інших центрів, що діють в області, підвищення якості їхньої роботи. Для цього допоможемо створювати такі ж умови, як у Чопі».

Перші в житті паспорти, виготовлені для школярів Чопа, учасники урочистостей вручали вже у новому центрі.