На Волині серед тих, хто вважає справою честі підставити плече фронтовикам, — земельники. Цього року працівники Головного управлінням Держземагентства в області, його територіальних підрозділів, землевпорядних проектних організацій зібрали для наших військових 102 009 гривень. 

— На 13 440 гривень з них закуплено спорядження для потреб батальйону «Айдар», 48 261 — перераховано на потреби військової частини, яка дислокується у місті Володимирі-Волинському. 18 538 гривень — одноденний заробіток працівників Головного управління Держземагентства у Волинській області, його територіальних органів — було спрямовано на медичне забезпечення поранених військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у Дніпропетровському шпиталі, — розповіла прес-секретар цього органу виконавчої влади Ірина Коц-Островська. — А ще 10 780 додатково зібраних гривень витрачено на надання матеріальної допомоги працівникам землевпорядної служби — учасникам АТО. Це й придбання військового спорядження та поховання полеглого на полі бою героя — брата нашої колеги, працівниці Головного управління Держземагентства у Волинській області.

Крім того, 7410 гривень передано представникам Волинської самооборони для закупівлі військового спорядження, 800 — на придбання антифризу для військових автомобілів. Ще 2780 гривень, зібраних працівниками Головного управління Держземагентства у Волинській області до дня Збройних сил України, передано сім’ї загиблого бійця Максима Лящука та на лікування пораненого бійця батальйону «Айдар».