ШАХРАЙСТВО

В обласному центрі пройдисвіт торгував квитками на неіснуючий виступ «Вечірнього Кварталу». І встиг непогано заробити. Подібна кримінальна історія мала місце і в інших містах області 

Як повідомляє відділ зв’язків з громадськістю управління МВС України в Луганській області, луганчанин сам виготовляв липові квитки. Збував їх за допомогою мобільного телефону, набираючи номери навмання. Представлявся співробітником театральної компанії і переконливо пропонував недешеві квитки, до того ж, ряд і місце – на вибір. Вивчивши естрадний ринок, 29-річний луганчанин вивів свою формулу найуспішніших виконавців, і справді згадка про улюблених артистів діяла на покупців безвідмовно.

Якби глядачі були уважніші, вони б помітили, що номери на всіх квитках однакові. 48-річний житель Сєверодонецька придбав за 1380 грн два квитки, а луганчанин купив відразу три, і заплатив за них понад 2 тис. грн . Шанувальники «Вечірнього кварталу» занепокоїлися лише напередодні заявленого концерту – жодних афіш не з’явилося.

Шахрая затримали. Зараз до міліції звернулися п’ятеро потерпілих, які мають обгрунтовані матеріальні претензії до «організатора» заходу. І, можливо, це ще не всі потерпілі, яким винахідливий ділок влаштував незабутній концерт. Слідство триває.