Кожна оселя буде затишною, якщо в ній тепло, легко дихається та завжди є умови для всіх побутових справ. Але зробити свій дім місцем, де Вам буде приємно проводити кожну хвилину, Ви можете і власноруч. Сучасна кліматична техніка зможе подарувати Вам справжній затишок та задоволення від звичайного перебування у приміщенні. Ви в змозі підібрати будь-яку техніку, та зробити вигідну покупку, коли цього потребуєте. Магазин кліматичної техніки «Горвоздух» здатен допомогти знайти оптимальні варіанти для кожного покупця.

Наш досвід дає змогу швидко зорієнтуватися у бажаннях клієнта, надати не тільки координаційну, а й інформаційну допомогу. Також ми розробили максимально зручний сайт для швидкого пошуку. Ми цінуємо своїх клієнтів, бо поважаємо їхній час.

Широкий асортимент, помірні ціни, якість обслуговування – основні козирі магазину кліматичної техніки «Горвоздух».

Величезний асортимент на Ваш смак

Якщо йдеться про швидкий пошук, то цей пошук має відбуватися серед великої кількості техніки. Так і є! Через дуже великий асортимент ми розробляли звучні фільтри, пошукову систему, розширили кількість операторів, надали їм необхідний досвід для координування кожного клієнту. Цього від нас вимагає ситуація – сайт має величезну кількість моделей будь-якої кліматичної техніки.

Широкий асортимент моделей дасть Вам змогу оптимальний пристрій для нагрівання чи охолодження повітря, для підігріву води, опалення, зволоження чи осушення кімнати, фільтрації водопровідної води та безліч інших приладів. Кліматичну техніку ми розділили на зручні функціональні групи товарів:

♦ Кондиціонування та вентиляція

♦ Обробка повітря

♦ Опалювальна техніка

♦ Водонагрівачі та фільтри для води

♦ Альтернативна енергетика

*Окрім кліматичної техніки та будь-яких маніпуляційних приладів для води і повітря, ми включили до списку товарів обладнання для супутникового телебачення.

Багатий асортимент від виробників з Європи, США, країн СНД, Азії вразить Вас різноманіттям. Ми вважаємо, що вибір кліматичної техніки – це тонка справа, тому кожен покупець має право підбирати техніку, враховуючи навіть найменші деталі. Саме з таких деталей і складається ідеальна техніка для Вашого дому. До того ж асортимент щоденно поповнюється новинками та найбільш вдалими і популярними моделями.

Наш магазин працює з офіційними представниками брендів, тому ми гарантуємо стовідсоткову якість будь-якої моделі. Звісно ж, кожен товар має довгострокову гарантію, тому покупець захищений від будь-яких ризиків. Інтернет-магазин кліматичної техніки «Горвоздух» піклується не лише про зручність, й про безпеку Вашої купівлі.

Побутова техніка з магазину «Горвоздух» зробить Вашу оселю затишною і комфортною.

Сучасний сервіс – запорука порозуміння

Якщо Ви завітали на наш сайт, то ми сподіваємося, що він Вам сподобається. Безумовно, він має легкий та світлий дизайн, але головний плюс – зручність та оптимальні рішення щодо економії Вашого часу.

Фільтри та система пошуку

Для такої кількості товарів ми розробили спеціальні фільтри. Підбираючи один із параметрів техніки, що Ви шукаєте, Ви завжди зможете зменшити кількість моделей у пошуковій групі. Таким чином, коли Ви виставите усі необхідні параметри, то серед запропонованих моделей залишаться тільки ті, що відповідають Вашим умовам. Показати клієнту саме те, що він шукає, – це дуже цінна можливість, але ми ненав'язливо допомогли робити це самостійно, щоб жодна вказівка не завадила Вашому вдалому вибору.

Якщо Ви знаєте, що шукаєте, то швидкий пошук дасть змогу перейти на сторінку товару, минаючи усю інформацію та моделі, які не цікавлять Вас.

Професійні оператори

Фільтри та самостійний пошук все одно не замінить людського досвіду та поради. Якщо Вам ближчий вербальний контакт з оператором, то Ви зможете у будь-який час зателефонувати нам і поставити запитання. Наші оператори допоможуть Вам зорієнтуватися та підібрати оптимальний пристрій.

Оператори фахово надають покупцям будь-які консультації.

Доставка та встановлення

Ми доставляємо Вашу покупку у будь-яку частину України. Ви завжди зможете проконтролювати час привезення. Вашу техніку доставлять просто Вам під двері, а якщо забажаєте, то наші спеціалісти зможуть становити її за дуже короткий строк.

Якщо купувати просту техніку, таку, як вентилятор, обігрівач, фільтр для води, то Ви не потребуєте допомоги у встановленні. Але якщо йдеться про складну та важку техніку (наприклад кондиціонери, бойлери, радіатори, сонячні електростанції), то Вам слід скористатися допомогою професіоналів. Наші спеціалісти зможуть не тільки швидко встановити будь-яку одиницю кліматичної техніки, але й зробити це за всіма нормами і стандартами. Ви маєте розуміти, що така техніка, як, скажімо, кондиціонер має цілу технологію встановлення. Саме тому наші спеціалісти можуть не тільки встановити прилад, й дати Вам гарантію щодо його правильної роботи.

Сонячні батареї Вам змонтуть швидко, надійно і якісно. 

Оплата

Ця частина процесу купівлі дуже лояльна щодо клієнтів. Ви зможете оплатити кліматичну техніку будь-яким зручним для Вас способом. Найпростіший варіант, який обирає більшість покупців, – це розрахуватися готівкою з кур’єром одразу після доставки техніки. Ви зможете проконтролювати цілісність товарів, яку, до речі, ми стовідсотково гарантуємо.

Також можна розрахуватися одразу на сайті. Ви можете зробити це через сервіси з інтернет-коштами або ж за допомогою безготівкових розрахунків карткою Visa та MasterCard. Також можна розрахуватися через банкінг «Приват 24». Більшість українців користується цим сервісом, тому Ви зможете зробити повну чи роздрібну оплату за системою кредитування через цей сервіс.

Обирайте затишок. Купуйте з комфортом!

Серед величезної кількості товарів Ви завжди зможете придбати саме ту техніку, яка подарує радість Вам та Вашим близьким. Сайт магазину «Горвоздух» також пропонує низькі ціни на товари. Завдяки великій кількості товарів та великому попиту ми маємо змогу не завищувати ціну на будь-яку модель. Тому наші постійні клієнти отримують задоволення від купівлі техніки у «Горвоздух» та звертаються до нас вдруге, втретє. Ми пишаємося тим рівнем сервісу, якістю та ціновою політикою, яку пропонуємо нашим клієнтам. Звертайтеся, будемо раді!