ТАЛАНТ. Є у Драбові на Черкащині перукарня, яку знає чи не весь район. Принаймні його прекрасна половина. Сюди протоптали стежку ті, хто прагне завжди мати чудовий вигляд, як і належить жінкам. Андрій Єгоров, який тут працює, можна сказати, вимріяв створене ним невелике підприємство. Набувши досвіду в місцевій перукарні, де залишив про себе найкращі спогади, майстер-підприємець вирішив спробувати власного «хліба», відкрив свою перукарню. Ось уже п’ять років щодня чаклує над жіночими голівками, роблячи представниць прекрасної статі ще чарівнішими. І вони цінують його талант.

Жителька Драбова Олена Загоруйко так сказала про роботу Андрія Борисовича:

— Це віртуоз, великий майстер своєї справи. Хоч би яку зачіску йому замовила — справиться блискуче. Він і порадить, і переконає у правильності того чи іншого рішення — жінка завжди виходить від нього впевнена у своїй чарівності, а тому й прекрасна. 

Як розповідає Андрій Єгоров, свій вибір професії зробив обдумано. Ще в дитинстві із задоволенням робив зачіски лялькам своїх сестричок, а потім без вагань узявся за голівки однокласниць. Що ж до усталених стереотипів, згідно з якими перукар, мовляв, — не чоловіча професія, то, за словами Андрія Борисовича, він абсолютно на них не зважає. Адже це просто чудово — відчувати свою потрібність. Постійним клієнткам подобається, що зачіски їм робить саме чоловік, оцінюючи їхню вроду з чоловічої точки зору.

— Я дивлюся на жінку як художник, — каже Андрій Борисович. — Адже кожна з них достойна пензля митця. Просто життя нині таке, що не завжди дає можливість відкрити в собі свої найкращі риси й показати їх світові. Ось я й узявся бути посередником між жінкою й природою, творю так, щоб у жінок з’явилося більше можливостей для реалізації своїх мрій і фантазій щодо власного іміджу.