ФОТОКОНКУРС

У столиці пройшла виставка робіт, що випромінюють позитивну енергію

Микола ГРИЦЕНКО
для «Урядового кур’єра»

У нашому житті так багато депресії! Нині люди не лишень в очікуванні світлих весняних днів, а й бодай одного світлого обнадійливого промінчика. Тому  особливої уваги заслуговує ідея проведення фотоконкурсу «Фото-позитив», мета якого — показати  фотомиттєвості з життя українців, які випромінюють світлу та  позитивну енергію.

Д. Петрина. «Весела подорож» — 1 місце 

Вітчизняна компанія «Аквавіта-Тур» спільно з Національною спілкою фотохудожників України  за підтримки Європейської бізнес-асоціації провели серед фотоаматорів саме такий конкурс. І він викликав неабиякий інтерес. На конкурс надійшло більш як сто робіт, кращі з яких представлено на  виставці, що відкрилася  в столичній презентаційній залі  туристичної компанії.

Вікторія Гусакова. «Я і друзі мої» — 2 місце 

Фотожурі на чолі з головою Національної спілки фотохудожників України  Ростиславом Кондратом визначило переможців.  Ними стали: Дмитро Петрина (м. Івано-Франківськ) — 1 місце;  Вікторія Гусакова (м. Луганськ ) — 2 місце; Олександр Синиця (м. Київ) — 3 місце;  Тарас Осауленко  (м. Київ)  — приз глядацьких симпатій.

Олександр Синиця. «Подружки» 3 місце

Лауреат  конкурсу «Фото-позитив» Д. Петрина  (знімок «Весела подорож») отримав безплатну путівку  на вихідні дні до Праги,  переможці —  цінні  призи.