НОВОСІЛЛЯ. Лише рік тому будівельники ПАТ «Уманьферммаш» здали в експлуатацію житловий будинок на 72 квартири. А цими днями новосілля святкували вже на іншій вулиці: зусиллями цього ж підприємства в Умані  виріс такий же  красень-будинок на 72 квартири.

 Усього за роки незалежності України завод під безпосереднім керівництвом заслуженого машинобудівника України, Почесного громадянина  Черкащини, депутата обласної ради Анатолія Ліпкана побудував 1039 квартир. Отже, рахунок упевнено пішов на другу тисячу.

З нагоди закінчення будівництва відбулися урочистості, на які, окрім новоселів, завітали  представники влади та підрядних організацій. Поздоровлення щасливих власників нових квартир, що прозвучали з вуст керівника підприємства, подяки будівельникам та партнерам-підрядникам, завдяки яким будівельні роботи виконано високоякісно й у короткий строк, вдячні слова новоселів за турботу про них — все це й називається святом новосілля, яке тут відбулося.

— Тільки у того, хто будується, є майбутнє, — сказав на завершення урочистостей генеральний директор ПАТ «Уманьферммаш» Анатолій Ліпкан.