ДЕФІЛЕ

У столиці триває 30-й ювілейний Тиждень моди «Ukrainiаn fashion week»
 

За традицією відкривали його аксакали сезонів, такі як  Лілія Пустовіт, яка за п’ятнадцять років не пропустила жодного показу.  Символічно, що поряд з маститими цього разу одними з перших на подіум вийшли талановиті молоді дизайнери.

А початківці, зазвичай,  розпочинають з класики. Як-от Юлія Поліщук, що включила до своєї колекції приталені трикотажні сукні  переважно чорного кольору з невеликим вкрапленням сірого. Інший шлях для себе обрала  Тетяна Ніколашвілі, яка урізноманітила свої напівпальта  стилізованими гайками на руках та чорними, майже  солдатськими черевиками.

Наступного сезону осінь-зима 2012-13 вбрання прет-а-порте від іменитої Вікторіїї Гресь і молодої Ольги Тімкової-Ляховської буде дещо стриманим,
але не блідим.
Фото Укрінформу

Та глядачі виокремили своєю прихильністю якраз витончену колекцію «Назовні» молодої столичної дизайнерки Ольги Тімкової-Ляховської, яка співпрацює з торговою маркою «Столичний». 

Цікаво, що ідею модного вбрання Ользі підказало звичайнісіньке дорожнє покриття, без якого не можна уявити сучасний мегаполіс. Треба тільки вміти відшукати, те,  що ховається під шарами бруківки, а це вже не темні, а переважно ніжні, світліші тони та кольори. Такий  контраст зовнішнього і внутрішнього не лише на вулицях міста, а й в кожній людині, надихнув творчу команду  київського  будинку побуту «Столичний», використавши натуральні вовну, бавовну та шовк, чудовий крій і бездоганне пошиття, створити елегантне  вбрання, яке немовби рухається разом з моделями.

Пальта, костюми і сукні переважно кольору «мокрий асфальт» будуть доречними  в будні й свята, адже їх гармонійно доповнюють  світлі помаранчеві деталі. Спідниці трохи вищі колін або міді, модними  наступної осені стануть кольорові гудзики, завужені донизу трикотажні брюки та комбінезони, короткі чоловічі піджаки з м’яких тканин. 

Зазначимо, що по завершенні сезонних показів 19-20 березня  відбудеться ексклюзивний  проект EuroFashion — шістнадцять європейських дизайнерів представників країн Євро-2012  покажуть свої колекції на українському подіумі.