Шановні працівники підприємств та організацій гірничо-металургійної промисловості!

Щиро вітаю Вас із професійним святом!

Ваша працелюбність, наполегливість та професіоналізм зробили гірничо-металургійний комплекс провідною галуззю національної економіки. Щоденною героїчною працею Ви закладаєте надійні передумови для підвищення добробуту наших громадян, зміцнюєте обороноздатність держави, її авторитет на міжнародній арені.

Підписання Україною історичної Угоди про асоціацію з Європейським Союзом відкриває перед підприємствами галузі нові можливості. Зрозуміло, що ті переваги, які отримує Україна, мають бути підкріпленими модернізацією технічного оснащення підприємств, впровадженням енергозберігаючих технологій, підвищенням продуктивності праці та залученням інвестицій. Гірники і металурги отримають на цьому шляху беззастережну і всебічну підтримку уряду.

Знаю, багато хто з Вас успадкував професію від батька і діда. Упевнений, Ви передасте нащадкам Ваших славетних династій не лише глибоку відданість обраній справі, поняття честі робітника і репутації інженера, але і галузь, яка відповідатиме найвимогливішим європейським стандартам.

Велика подяка нашим гірникам та металургам, мужнім і невтомним людям, за звитяжну і сумлінну працю.

Визначних Вам звершень, міцного здоров’я, миру і благополуччя!

З повагою

Прем’єр-міністр України Арсеній ЯЦЕНЮК