Винними у смерті 298 пасажирів та членів екіпажу літака Boeing 777 на Донеччині чимало голландців вважають президента Росії Володимира Путіна, який не робить суттєвих дій задля деескалації збройного конфлікту та підтримує терористів. І саме через гнів жителів Нідерландів до Путіна змушена була з'їхати зі своєї квартири його донька Марія, котра мешкає в цій європейській країні, передає ТСН.

29-річна Марія разом зі своїм 34-річним бойфрендом-голландцем Йоррітом Фассеном жили у двоповерховому пентхаузі за 3,5 млн доларів у голландському місті Ворсхотен неподалік Гааги та Амстердаму. І щойно нідерландці почали висловлювати свій гнів проти Путіна, Марія зі співмешканцем утекли з цього міста в невідомому напрямку, пише mirror.co.uk.

Марія народилася у Санкт-Петербурзі, вивчала біологію в місцевому університеті. В інтернеті є всього кілька фото, на яких зображена Марія. У Путіна є ще одна донька – 27-річна Катерина. Вона, ніби вийшла заміж за сина південнокорейського адмірала. Проте її особисте життя, як і Марії, покрите таємницею. Нещодавно стало відомо, що Путін розлучився з матір'ю своїх дітей.

Нагадаємо, у збитому літаку загинули 298 людей, серед яких – 193 піддані Королівства Нідерланди.