Ще один воїн пішов у вічність, залишивши по собі спомин про війну та жорстокі події, що точаться на сході України. Територіальна громада Комсомольська провела в останню путь захисника України Олександра Білоконя, який боронив країну у складі 30-ї Новоград-Волинської бригади Збройних сил України і помер від поранень. Йому був 41 рік. Відчуття тяжкого горя, непоправної втрати огорнули всіх, хто його знав.

Мужнього воїна і вірного сина своєї землі Олександра Вікторовича Білоконя в останню путь проводжало ледь не все місто. Фото надане Комсомольською міською радою

У мирний час Олександр Вікторович працював у СПУ ВАТ «Полтавський ГЗК». Земляки розповідають, що він був небайдужим громадянином, люблячим чоловіком і батьком, відповідальним працівником.

Провести в останню путь сміливого захисника прийшли представники міської влади, працівники комбінату на чолі з головою правління Віктором Лотоусом, військовий комісар Комсомольсько-Козельщинського ОМВК, колеги, друзі. У своїх промовах вони висловили співчуття рідним і близьким з приводу важкої втрати, побажали всім миру. Поховали героя з почестями на міському кладовищі. Пам’ять про Олександра Білоконя, його мужність, честь, звитягу завжди житиме в їхніх серцях.