ЄВРО-2012. 26 січня 2012 року відбулася перша тестова експлуатація нового терміналу Міжнародного аеропорту «Львів», під час якої відпрацьовано основні етапи руху пасажира в терміналі із дотриманням всіх етапів реєстрації, повідомляє прес-служба міністерства інфраструктури.

У тестуванні взяли участь 50 волонтерів та представників авіакомпаній: вони пройшли весь шлях звичайних пасажирів, починаючи зі стійок реєстрації, а далі паспортний та митний контролі. Також вони побували у залі очікування та зоні прильоту.

Усі «пасажири» пройшли необхідні процедури перед вильотом за 40 хв., тобто, у середньому 48 секунд на одного пасажира. Волонтери-пасажири дуже легко орієнтувалися у терміналі за допомогою розміщених вивісок, вказівників та табло.

У подальшому заплановано провести декілька тестових експлуатацій нового терміналу львівського аеропорту із поступовим збільшенням кількості «пасажирів».

Нагадаємо, 25 січня Віце-прем'єр-міністр України – Міністр інфраструктури Борис Колесніков передав новозбудований термінал Міжнародного аеропорту «Львів» в тестову експлуатацію.