На всій території України цього тижня пройдуть невеликі й помірні дощі, проте температура повітря підніметься до 30 градусів. Таку інформацію озвучив директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда: «Ми чекаємо зростання температури повітря з 5 липня до 30 і вище градусів у багатьох частинах України».

2 липня пройдуть дощі в центральних і північних областях, проте вони будуть нетривалими і в другій половині дня припиняться. Температура повітря знизиться до 21—26 градусів. 3 і 4 липня температура повітря залишиться такою самою, проте вона буде трохи вищою в південних і південно-східних областях. Опадів буде мало, невеликі й помірні дощі пройдуть місцями на всій Україні. 

У Києві нинішній тиждень буде спекотним і майже без опадів. 2 липня пройде невеликий дощ із грозою, але в другій половині дня опади припиняться. З 2 липня температура знизиться до 22—25 градусів, повідомляє УНІАН. 3—4 липня температура не зміниться, проте пройдуть невеликі дощі, а 5 і 6 липня прогнозується підвищення температури на 2—3 градуси, без опадів.