У Донецькій облдержадміністрації почалися багатосторонні переговори між представниками України, самопроголошених Донецької і Луганської народних республік та Російської Федерації, передає УКРІНФОРМ з посиланням на Эхо Москвы.

«У переговорах беруть участь посол РФ в Україні Михайло Зурабов, представник діючого глави ОБСЄ Хайді Тальявіні, другий президент України Леонід Кучма, глава громадської організації «Український вибір» Віктор Медведчук, прем'єр-міністр самопроголошеної ДНР Олександр Бородай, лідер руху «Південний Схід» Олег Царьов і представники самопроголошеної Луганської народної республіки», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, тристороння контактна група по реалізації мирного плану Президента України, до складу якої увійшли спецпредставник голови ОБСЄ Хайди Тальявіні, посол РФ Михайло Зурабов і екс-президент України Леонід Кучма, проведе друге засідання 23 червня у Донецьку.

Пізніше на сайті українського вибору з'явилося повідомлення, що Віктор Медведчук і Нестор Шуфрич теж відправилися на Донбас нібито для переговорів з врегулювання конфлікту.

При цьому, хто давав мандат на участь в переговорах Віктору Медведчуку, а тим більше Нестору Шуфричу, в повідомленні «Українського вибору» не вказувалося.