ТРАНСПОРТ. За ініціативи Севастопольського міського голови Володимира Яцуби прийнято рішення про організації та проведенню семінарів для водіїв міських транспортних засобів. Про це повідомив начальник відділу транспорту і зв’язку у м. Севастополі Олександр Синепалов.
Спонукали до таких дії місцеву владу скарги жителів на поведінку водіїв у громадському транспорті.    "Сьогодні водії міських маршрутів не лише не дотримуються дрес-коду, прийнятого в цивілізованих країнах для аналогічних професій, але і порушують загальнолюдські морально-етичні норми при спілкуванні з пасажирами" – підкреслив Олександр Синепалов.
Тому, аби запобігти трагічним інцидентам, які вже давно стали нормую життя, для водіїв проведуть заняття з етики та загальної культури. А також навчать правилам спілкування з пасажирами і методам самоконтролю. 
До участі в проведенні семінарів передбачається залучати співробітників відділу транспорту і зв'язку міської і районних держадміністрацій, державної автоінспекції, психологів і інших фахівців.