АКЦІЯ

У Харкові з'являться білборди зі списком підприємств, які виплачують заробітну плату в конвертах. Цю інформацію, як повідомив під час прес-конференції заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов, оприлюднять у доступних для широкого загалу місцях вже до кінця березня цього року.

За словами заступника керівника області, терміни установки білбордів були трохи змінені через те, що у компанії, якій належать носії, виникло юридичне питання про відповідальність за поширену інформацію. Після тритижневого листування одержані від Державної податкової адміністрації в Харківській області документи з "мокрою" печаткою та з достовірною інформацією про такі підприємства. Отож білборди вже готові до її розміщення.

Юрій Сапронов також повідомив, що після того, як в листопаді-грудні минулого року списки харківських підприємств, які максимально мінімізують зарплату, були опубліковані на сайті облдержадміністрації та в рядку, що біжить, на телеканалах, збір прибуткового податку на Харківщині в січні ц. р. збільшився на 18 відсотків.